НАЈДИ НЕ & КОНТАКТ

SERIOUS INTERESTS AGENCY

А   Ѓорѓи Пешков 6 / прв кат / 1000 Скопје / Македонија
E   info@seriousinterestsagency.com
W  www.seriousinterestsagency.com
T   389 (0) 75410130
Галеријата е отворена
ЧЕТ – ПЕТ 11.00 – 17.00, САБ 11.00 – 14.00
Во другите денови, само по повик.

Локација
(објаснета по скопската дефиниција на урбаниот простор):
Ние сме карши фонтаната во градскиот паркот, слепата уличка која излегува на паркингот (карши форнтана). Нашата улица е паралелна со улицата каде се Калдрма и Ван Гог. Ние сме над кафеанта Ориент Експерс, ако гледате кон нашата зграда – влезот е веднаш од лева страна на кафаната а ако погледнете нагоре (над кафеаната Ориент Експерс), ќе видите балкон со метална декоративна ограда – таму е СИА. Инаку десно од нас, во здрадата ко која е сместена кафеаната Ганза, од која секогаш се слуша музика кога има сонце.

Screen shot 2014-03-24 at 11.21.56
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s